Gure eskualdean ezinbestean probatu behar dituzun bi artisau-elikagai daude: gazta eta txistorra.
Txistorra txerrikiarekin egindako hestekia da, egosita edo frijitua jan daitekeena. Sakanan egiten dira Euskal Herriko txistorrarik onenak.
TXISTORRA EKOIZLEAK |
|||
Urrutia | Bi Haizpe 2 | Irurtzun | 948 500 086 |
Arbizu | Loinaz bide | Arbizu | 948 460 628 |
Flores | Utzubar industrialdea | Arbizu | 948 460 628 |
López de Goikoetxea | Elizazpi 12 | Urdiain | 948 562 157 |
Pako | Nagusia 50 | Olazti | 948 562 858 |
Sebastian | Otadia 6 | Altsasu | 948 467 084 |
Aldaz | Lazkoz 4 | Etxarri Aranatz | 948 460 038 |
Zabaleta | Eraga 1 | Etxarri Aranatz | 948 460 271 |
Karasatorre | Nagusia 22 | Etxarri Aranatz | 948 460 036 |
Arruabarrena | Nagusia 18 | Etxarri Aranatz | 948 460 006 |
OHARRA: Txistorra ekoizlea bazara eta zerrenda honetan agertu nahi baduzu, idatzi info@sakana.eus helbidera.